HET GAAT OM JÓUW TOEKOMST

We zijn oprecht geïnteresseerd in jou! De eerste stap is daarom een persoonlijk gesprek. Hierin leren we je graag beter kennen, als professional en als mens. Zo wordt helder wat jij wilt en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.

Scholing betalen wij
Wat als wij in jou geloven en je wilt aan de slag als onderhoudstechnicus? Maar je hebt nog niet het vereiste opleidingsniveau, voldoende werkervaring of actuele vakkennis? Dan is VAPRO Maintenance bereid hierin – samen met jou – te investeren. Als jij energie stopt in het studeren, betalen wij jouw opleiding. Mooie deal toch?

DIE KANS KUN JE NIET LATEN LOPEN: GRATIS STUDEREN EN JEZELF ONTWIKKELEN!

Industrieel Maintenance Monteur
Wat studeren betreft, kies wat je past. Zoals een verkorte opleiding voor industrieel maintenance monteur. Hiermee ben je straks inzetbaar voor onderhoudswerk aan procesinstallaties bij al onze klanten. In die opleiding leer je meer over bijvoorbeeld veilig werken, onderhoudstechnologie en storing zoeken met operators. Je leert hoe je het beste kunt assisteren bij een onderhoudsstop. En je verbetert je sleutelvaardigheid.

Mooie toekomst
De kosteloze opleiding voor industrieel maintenance monteur is slechts één van de voorbeelden, die laat zien dat wij alles doen om je te helpen jezelf te ontwikkelen. Zo biedt VAPRO Maintenance je een serieuze kans op een mooie toekomst.

Wel zo duidelijk
We zullen samen regelmatig evalueren. Ben je tevreden? Wil je misschien extra scholing? Heb je behoefte aan een andere baan? Wat is je volgende stap? Wat zijn je dromen, je ambities? Dit bespreken we met jou en eventueel ook met onze opdrachtgever. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vapro Maintenance gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close