Wij nemen u werk uit handen, van werving tot payrolling

Ook al rukt de robotisering op, de mens zal een belangrijke rol blijven spelen in de industrie. Het gevolg van nieuwe technologie is dat u een ander type medewerker nodig zult hebben. Mensen die open staan voor innovatie, verstand hebben van IT en kennis hebben van belangrijke technologische ontwikkelingen. Onderzoek laat zien dat er de komende 10 jaar een tekort is aan dergelijk technisch talent.

Hierin bewijzen wij onze waarde.

Met een flexibel personeelsbestand kunt u adequaat inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen

 • Eerst luisteren we

  Is er topdrukte? Of is het juist rustig? Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Wij selecteren voor u de juiste kandidaten, waarmee u kunt inspelen op de dynamiek van uw markt.

 • De kracht van flexibel

  We selecteren onze kandidaten zorgvuldig. Het zijn zeer gemotiveerde technici: van kandidaten in opleiding tot ervaren technici met erkende vakdiploma’s. We gaan graag met u in gesprek over passende oplossingen voor úw bedrijf.

 • Tiptop geregeld

  VAPRO Maintenance is formeel de werkgever. Wij nemen u dus al het werk uit handen. Van werving tot payrolling, van opleiding tot het afdragen van sociale lasten. Zo weet u dat alles tot in de puntjes is geregeld.

 • Van flexibel naar vast

  Detachering is meer dan het creëren van een flexibele schil. Het is ook bij uitstek geschikt om te beoordelen of u de kandidaat uiteindelijk in vaste dienst wilt nemen.

Uw vacature plaatsen?

Bel 035 – 203 60 10 of vul het contactformulier in. U bent bij ons in vertrouwde handen.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Onze brochure geeft u een volledig beeld van onze dienstverlening.