WIJ NEMEN U VEEL WERK UIT HANDEN, VAN WERVING TOT PAYROLLING

Ook al rukt de robotisering op, de mens zal een belangrijke rol blijven spelen in de industrie. Het gevolg van nieuwe technologie is dat u een ander type medewerker nodig zult hebben. Mensen die open staan voor innovatie, verstand hebben van IT en kennis hebben van belangrijke technologische ontwikkelingen. Onderzoek laat zien dat er de komende 10 jaar een tekort is aan dergelijk technisch talent. VAPRO Maintenance bewijst hier z’n waarde.

MET EEN FLEXIBEL PERSONEELSBESTAND KUNT U ADEQUAAT INSPELEN OP NIEUWE TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN

Eerst luisteren we
Topdrukte? Of juist rustig? VAPRO Maintenance luistert aandachtig naar uw wensen. Wij hebben voor u de juiste kandidaten, waarmee u kunt inspelen op de dynamiek van uw markt.

De kracht van flexibel
VAPRO Maintenance selecteert haar kandidaten zorgvuldig. Het zijn zeer gemotiveerde technici: van kandidaten in opleiding tot ervaren technici met erkende vakdiploma’s. VAPRO Maintenance gaat graag met u in gesprek over passende oplossingen voor úw bedrijf.

Tiptop geregeld
VAPRO Maintenance is formeel de werkgever. Wij nemen u dus al het werk uit handen. Van werving tot payrolling, van opleiding tot het afdragen van sociale lasten. Zo weet u dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Van flexibel naar vast
Detachering is meer dan het creëren van een flexibele schil. Het is ook bij uitstek geschikt om te beoordelen of u de kandidaat uiteindelijk in vaste dienst wilt nemen.

Vacature plaatsen?
Bel 035- 203 60 10. Of vul het contactformulier in. En in no time zit u aan tafel met enthousiaste kandidaten van VAPRO Maintenance.

Vapro Maintenance gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close