Een uitdagende baan met volop groeikansen

We begeleiden je naar een topjob in de industrie. Bij VAPRO Maintenance kun je kiezen uit boeiende banen bij toonaangevende opdrachtgevers. Dat zijn mooie bedrijven die graag van jouw vakkennis gebruik maken. Waarbij jij kunt groeien tot gekwalificeerd professional in Maintenance met een zeer interessant salaris.

Waarom VAPRO Maintenance?

1. The Perfect Match

We gaan voor de juiste match tussen jou en een van onze opdrachtgevers. De inhoud van je werk is belangrijk, maar ook de bedrijfscultuur. Pas je daar? Kun je er goed en prettig werken? We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij onze opdrachtgever.

2. Eerst ervaring opdoen

Je begint als gedetacheerde van VAPRO Maintenance. Hierdoor heb je minimaal 1 jaar de tijd om ervaring op te doen en om te bekijken of je goed bij de opdrachtgever past. Is dit het geval? Dan kun je wat ons betreft in dienst treden bij de opdrachtgever.

3. Een vast contract

Na een paar maanden gaan we rond de tafel. Hoe bevalt het je? Wat kun je al? Wat wil je nog leren? En ben je al ver genoeg in je ontwikkeling voor een vast contract? Zo ja, dan kun je deel gaan uitmaken van het kernteam Interim Professionals van VAPRO Maintenance.

4. Een vaste baan

Wij zijn 100% betrokken bij jouw carrière. We hebben alle aandacht voor jouw ontwikkeling als technisch onderhoudsspecialist. Jouw ambitie, jouw groei, jouw toekomst – dát is het uitgangspunt. En als dat betekent dat je graag in vaste dienst wilt bij het bedrijf waar je werkt, dan helpen we je daarbij. Waar vind je zo’n zekere toekomst?

Wij investeren in jou, jij investeert in ons

En wat breng jij mee?

√ professionele werkhouding
√ drive om jezelf te blijven ontwikkelen
√ inzet van jouw unieke vakkennis
√ mbo, hbo of wo

Nú solliciteren

Jouw toekomst in de industrie begint vandaag. Reageer op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Meer weten over het opleidingstraject tot onderhoudstechnicus?

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt!